True colour rumenilo - pravo "osveženje" :)

Ne znam zašto ali dugo nisam u Avonovoj brošuri ugledala rumenila, toliko dugo da nisam sigurna da li su ih ikada imali u ponudi :D Uglavnom, za ovo vreme, koliko se "zabavljam" oko prodaje Avona, puno ljudi me je pitalo za rumenila. Tako da sam se stvarno oduševila, kada sam ih konačno ugledala u brošuri za kampanju 5! Naručila sam odmah jedan primerak za sebe da isprobam :)

U pitanju je make up linija True colour rumenila. Avon ih je izbacio kao novitete i to u dve nijanse: soft plum i russet - sad da li su generalno True colour rumenila "NOVO" u ponudi ili su nove samo nijanse nisam sigurna. 
Soft plum
Russet

Opis: Avon True colour blush je dugotrajno kameno rumenilo koje upija sjaj, idealno za masnu kožu. 

Ja sam odabrala soft plum nijansu koja ide na rozikasto, dok je russet u osnovi žućkasto. Boja je lepa i vrlo pigmentisana tako da se može nadgrađivati od svetlije do intenzivnije. Nije skroz mat i ima blagi sedefasti odsjaj, ali ništa strašno, samo daje zdrav sjaj licu - međutim moguće da russet nijansa ima više sedefa, treba proveriti!


Tekstura je svilenkasto - puderasta, glatka, jako se lepo i ravnomerno nanosi. Rumenilo je meko ali se ne rasipa po kutijici! Što se tiče dugotrajnosti, zaista je izuzetno postojano i traje praktično ceo dan!


Pakovanje&dizajn: Crna, elegantna kutijica u kojoj dobijate 6g rumenila.  Ima stvarno veliko ogledalo i dolazi sa četkicom. Što se četkice tiče, kvalitetna je ali je za moje potrebe mala. Pretpostavljam da nekome ko je veštiji, ovo ne bi predstavljalo problem. Meni ipak treba veća :)


Zaključak: Ovo rumenilo je zaista kvalitetno - u toj kategoriji rumenila. Postojano je, lepo se nanosi i može se kupiti za sasvim pristojnu cenu. Standardna cena je 600 dinara, a u predstojećem katalogu za april, na sniženju je i možete ga kupiti za 419 dinara. Međutim mana, i to ne mala, je što su u ponudi kod nas samo dve nijanse! Vidim da su za Američko tržište izbacili čak  deset! U svakom slučaju isplati vam se da ga isprobate. Moja preporuka!


* * * * 



7 komentara

  1. imam russet nijansu i ona je potpuno mat nema nikavih sjanih cestica bas je mat. rumenilo je izuzetno kvalitetno ali ono sto ja zameram je nijansa koja je mnogo tamnija uzivo nego u katalogu

    OdgovoriIzbriši
  2. E pa eto, onda je i ta misterija razrešena :) Hvala ti na informaciji!

    OdgovoriIzbriši
  3. baš mi je drago da su najzad stavili (vratili) rumenila u ponudu, da koristim samo avon ne znam kako bih do sada preživela :D
    ova plum je neka prljavoroza ili je tamnija, na ljubičasto/šljivasto? baš me zanima, zanima me i ova druga boja kakva je, retko se poklope boje iz kataloga sa onima uživo...

    OdgovoriIzbriši
  4. da nešto kao prljavo roza, nije baš tamna :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Da li si mozda uzela i onu novu kosu cetku za rumenilo? Bas me interesuje kakva je. >:))

    OdgovoriIzbriši
  6. @ weronyf: Jesam :) Uskoro pišem o generalno Avon make up četkicama. Ova za rumenilo je odlična! :) Prati našu facebook stranicu, sledeće nedelje poklanjamo svašta nešto .)

    OdgovoriIzbriši
  7. Strašno mi na nerve ide što kod nas nikad ne dođu sve nijanse... ne samo iz Avona nego iz brdo drugih brandova... :/

    OdgovoriIzbriši