Oriflame Swedish Spa Hydrating Body Souffle Cream


Oriflame kozmetiku koristim od skora. Kada je u pitanju nega tela, Oriflame ima više linija proizvoda. Mada nisam isprobala sve, mogu sa velikom sigurnošću da kažem da mi je omiljena Swedish Spa kolekcija. 



Swedish Spa je linija za negu kose i tela, inspirisana prirodom. Proizvodi su obogaćeni moćnim Hydracare+ kompleksom i ekstraktima morskih algi i pružaju izuzetnu hidrataciju i zaista sjajnu negu. Dakle, u pitanju je luksuzan asortima proizvoda, baziran na ideji da "vaš dom bude vaše jedinstveno spa iskustvo".

Moj trenutni favorit iz ove linije je Hydrating Body Souffle Cream.

Swedish Spa Hydrating Body Souffle Cream - lagana krema za telo, kožu čini svilenkasto mekom. Sadrži hidrantni Hydracare+ kompleks i ekstrakt mente. Pakovanje od 200 ml. 

Budući da mi koža tela varira od normalne ka ekstremno suvoj, a sve to još varira i od godišnjeg doba, prinuđena sam da redovno hidriram kožu raznoranim losionima za telo. Volim da menjam proizvode i isprobavam nove, pa je lista krema za telo koje sam koristila, prilično dugačka. Swedish Spa  Hydrating Body Souffle je krema koju sam svrstala u tri omiljene i nameravam uvek da je imam pri ruci.

U pitanju je veoma lagana i izuzetno hidrantna krema. Sama tekstura je nekako penasto - kremasta, svetlo ljubičaste boje (ovo mi je posebno simpatično :D). Kada je namažete, koža je baš brzo upija, dobije onaj svilenkast, zategnut izgled i postane izuzetno nežna i meka. Nemasna je, tako da nema onog "lepljivog" traga na površini kože. 

Pruža gotovo celodnevnu hidrataciju - meni je dovoljno da je nanesem svega jedanput u toku dana.

Takođe, usled prisustva mentola, blago hladi kožu i oslobađa svež, nežan miris. 

Pakovanje: Krema je u većoj, transparentnoj kutiji (sviđa mi se jer se bez otvaranja vidi da li su "zalihe na minimumu" :D). Takođe, kod losiona i krema za telo, dajem prednost kutijama u odnosu na tube i boce, jer mogu potpuno da istrošim proizvod - bez gubitka, koji obično ne može do kraja da se istisne iz tube ili iscedi iz boce. 

Zaključak: Luksuzna i kvalitetna krema, bez zamerki. Preporučujem za negu svih tipova kože, a naročito suve ka ekstremno suvoj. Posebno ćete je voleti leti - zbog mentola i efekta hlađenja :) U odnosu na količinu i kvalitet proizvoda, mislim da je cena od 399 dinara na akciji, odgovarajuća. 

Svih 5 zvezdica!

*****/*****





Da li ste već koristili ovaj ili neki drugi proizvod iz Swedish Spa linije i kakvi su vaši utisci?


2 komentara

  1. Ova krema je jednostavno savrsena, ja je obozavam.
    Iako nisam neki teski pobornik kupovine kozmetike preko kataloga, nekako uvek kupim nesto iz Swedish SPA kolekcije iz Oriflame-a.
    Ako nisi probala, obavezno probaj Swedish SPA piling za telo sa morskom soli, uljem badema i djumbira. Jednostavno savrsen.
    Dijana

    OdgovoriIzbriši