Voćkice iz Oriflame/a: Nature Secrets gelovi za tuširanje


U nekom od prethodnih Oriflame kataloga, naletela sam na izuzetno prijatno mirišljavu stranicu sa relativno novim preparatima za tuširanje iz  Nature Secrets kolekcije. Budući da su mi gelovi i kreme za tuširanje omiljeni proizvodi za negu tela, odlučila sam da naručim i isprobam čak dva :D


U pitanju su Piling gel za tuširanje sa ekstraktima mente i maline (Nature Secrets Exfoliating Shower Gel with Energising Mint & Raspberry) i Krema za tuširanje sa ekstraktima jojobe i manga (Nature Secrets Shower Cream with Jojoba & Mango). 

Oba proizvoda pre svega plene izuzetnim letnjim mirisom. Kombinacija menta & malina veoma osvežavajućim, dok jojoba & mango više voćkastim. Pri tom, miris nije agresivan i ne ostaje na koži preterano dugo, što me je posebno obradovalo. 

Piling gel za tuširanje sa ekstraktima mente i maline, je gušće gelaste teksture. Sadrži granule i predstavlja veoma efikasan piling, čak i ako ne koristite sunđer tokom tuširanja. Ne iritira kožu, ali naravno nije hidratantan, pa zahteva losion za telo ili kremu nakon tuširanja (naročito ako imate suvlju kožu). Sam miris je osvežavajući i budi čula pa ga preporučujem za jutarnje tuširanje. 


Krema za tuširanje sa ekstraktima jojobe i manga, ima gustu, kremastu teksturu sa blagim sedefastim sjajem. Sadrži umirujuće ulje jojobe i ekstrakte hidrantnog butera manga. Veoma blago čisti i hrani kožu, čineći je mekšom. Odgovara pre svega osetljivoj koži. Ima blag, voćkast, sladak miris. 


Ono što je zajedničko za oba preparata je da nisu preterano penušavi (osima ako ne nanesete neke veće količine). Pri tom, piling gel sa mentom & malinom je nešto penušaviji nego Krema za tuširanje sa jojobom & mangom. Ovo ne znači da nisu efikasni - veoma lepo čiste i osvežavaju kožu. Dakle oni koji ne vole preterano penušavo tuširanje biće izuzetno zadovoljni ovim bočicama. 


Pakovanje & dizajnUpakovani u simpatične providne bočice "flaša" oblika. Veselog dizajna nalepnica, asociraju na leto. Poklopac se otvara jednostavnim pokretom palca na gore, a sam otvor je blago uzdignut tako da nema bespotrebnog izlivanja proizvoda okolo - da ne govorim da vam pakovanje neće izgledati "musavo" nakon dužeg korišćenja!


U prodaji je, osim standardnog pakovanja od 250ml, i large izdanje od 400ml. U nekom od kataloga gotovo se obavezno pojave po akcijskoj ceni, koja je po meni, adekvatna kvalitetu.

Zaključak: Sve u svemu, veoma dopadljivi preparati za tuširanje, koje ćete želeti da imate u svom kupatilu.  Postoji još i varijanta sa proteinima pšenice i uljem kokosa, koju tek planiram da isprobam!
Preporučujem sa 4 zvezdice - samo zato što volim penušavije tuširanje :D


* * * * 






Objavi komentar

Nema komentara