Gordani Gold Jewel ruž i sećanje na teta Micu :)



Giordani Gold Jewel

Moja prva impresija šminkom vezana je za teta Micu i njeno čarobno kupatilo. Mama je imala tetku, koju su svi zvali Mica. Teta Mica je živela u Čubrinoj br. 4a i bila je prava dama. Pre nego što sam postala đak prvak, mama i ja smo je često posećivale. Od svih soba u njenom neobično velikom stanu, najviše vremena sam provodila u kupatilu. To kupatilo je za mene bilo nešto kao Alibabina pećina sa blagom. Belo i svetlo, krcato stvarčicama najrazličitijih boja, oblika i mirisa. Okružena ogledalima otvarala bih redom sve ladice, vadila šarene tube, kutijice i bočice. Nedugo zatim, pronašli bi me i nastala bi galama. Imala sam pik na Max Factor ruževe, jer su nekako najviše sijali. Bili su u zlatno - žutoj ambalaži, a i super pigmentisani pa su ostavljali najbolji trag na pločicama :D

Prilikom jedne posete otkrila sam ruž nad ruževima. Interesantan i nekako umetnički izgraviran metalni poklopac, boje starog zlata. Veći i drugačiji od ostalih izgledao je kao prava dragocenost. Sam karmin je takođe bio zanimljiv. Potpuno zelene boje. Kada se namaže, ostavlja bezbojan trag, koji kao čarolijom, nekoliko sekundi kasnije, postaje jarko crven. Međutim, na mene je najveći utisak ostavilo pakovanje. Nikada više nisam videla sličan ruž, sa tako veličanstveno dizajniranim poklopcem.

Pregledajući novitete koje će Oriflame izbaciti u nekoliko narednih kataloga, pogled mi je zastao na najavi za novu Gordani Gold Jewel liniju ruževa. Osećaj dalekog, poznatog i kroz nekoliko sekundi setila sam se teta Micinog kupatila i svog prvog ruža. Izgledao je baš tako. Sjajno, raskošno i luksuzno, kao davno izgubljena vrednost koju ste upravo otkrili :)









Sa Gordani Gold Jewel linijom, rekla bih da se Oriflame u katalogu 7, pojavljuje sa visoko kvalitetnim ružom u ponudi. Sa pretenzijom na eleganciju i luksuz, ovaj karmin sadrži prirodne komponente za dugotrajnu negu usana. Paletu čini 11 klasičnih nijansi, a prema nekoliko ruskih recenzija (koje sam uspela da iskopam), boje su postojane, prilično pigmentisane, duboke i bez shimmera!


Za dizajn izuzetnog metalnog pakovanja ovog ruža, sve pohvale idu, ni manje ni više nego Helene Courtaigne Delalande, čije kolekcije nakita predstavljaju sinonim za izuzetnu sofisticiranost, luksuz i Pariz. Da li smo konačno dobili Oriflame ruž, jače pigmentacije koji dugotrajno hidrira i neguje usne, u luksuznom pakovanju od koga zastaje dah? Pogledajte u katalogu 7 !







5 komentara

  1. Bjuti gde si nasla tu najavu? Moze link? Jakooo mi se svidjaju ti ruzevi :-)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bjuti? :)
      Oriflame Business&Beauty magazin, http://issuu.com/oriflameemea/docs/info_c5-8_2012
      ;)

      Izbriši
    2. Hvala :) pogledala sam taj magazin, i jedva cekam katalog da vidim nijanse...

      Izbriši
  2. Savršeno, al nema do pakiranja, predobro zgleda :)
    Ja nešto isto u zadnje vrijeme puno kupujem taj orflame, i stvarno sam prezadovoljna :)


    pusaaaaaaaa

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan blog i divne slike, šteta što ne pišeš češće.

    OdgovoriIzbriši