Avon Glow kolekcija + nagradna igra!


Mada bronzeri mogu da se koriste tokom cele godine, nekako su najpopularniji leti. Bez obzira da li volite da se sunčate ili ne, dobar bronzer (pravilno nanešen) može da vam pruži divan preplanuli ten ili produži trajanje već postojećeg. Izbor bronzane šminke je ogroman, a ja ću u ovom postu predstaviti Avon Glow kolekciju.


U Glow kolekciji, Avon ovog leta nudi tri proizvoda: već legendarne kuglice u novim nijansama za bronzani ten, 2 u 1 bronzer/rumenilo i meni najinteresantniji gel za bronzani sjaj. 

O Avon Glow kuglicama za bronzani ten je valjda sve već rečeno :). U pitanju je proveren i naveliko hvaljen proizvod sa kojim ne možete da pogrešite. Ako prvi put koristite bronzanu šminku preporučujem vam da eksperimentišete sa ovim kuglicama.


Avon Glow 2 u 1 bronzer/rumenilo je novitet. Sadrži bronzer (tamnija nijansa) za konturisanje lica i odgovarajuće rumenilo koje prati ton bronzera. Tekstura je svilenkasta, lako se nanosi, lepo se blenda i može da se nadograđuje. Prilično je postojan. Tamnija nijansa je mat dok rumenilo ima vrlo diskretan i nežan sjaj što mi se posebno dopada. Boje nisu pregrađene pa se mogu koristiti kako odvojeno tako i pomešano. Srednje pigmentovane, daju tople tonove mnogo mekše nego što to na prvi pogled izgleda iz pakovanja. Ne idu na narandžasto i rekla bih da bi fino stajali osobama svetlog ili srednje tamnog tena. Kod nas je dostupna samo jedna nijansa, Peach Glow (u američkom katalogu u ponudi je čak četiri) i to bi bila jedina zamerka koju imam što se tiče ovog bronzera.


Plastično pakovanje od 12g, solidno odrađeno, bez aplikatora ali zato sa maksimalno velikim ogledalom. Verujem da će mnogi ovim proizvodom biti zadovoljni.


Avon Glow bronzing gel je tubica koja mi je najviše privukla pažnju, budući da nisam do sada koristila tečnu varijantu bronzera. Tekstura je više vodenkasta nego gelasta.


Lepo se razmazuje i koža ga brzo absorbuje. U ponudi je samo medium bronze ton, koji nije intenzivno pigmentisan pa neće izgledati drastično na licu. Sadrži sitan ali vidljiv shimmer, međutim to i dalje izgleda lepo.


Mislim da bi odgovarao svakoj boji tena jer pruža pre svega blago bakarni sjaj. Ne bih ga preporučila za konturisanje crta lica. Može se koristiti na čistom već osunčanom licu, ili preko tečnog pudera. Sadrži vitamin D. Sve u svemu, simpatičan proizvod za one koji vole "sun-kissed" sjaj na licu ili telu.

A sada poklončić!

Neko, ko bude imao najviše sreće, dobiće Avon Glow Duo bronzer/rumenilo. Mogu da pokušaju svi koji čitaju blog. Da bi ste učestvovali, treba da:

1. Like/ujete FB stranicu,

2. Napišete ispod SLIKE kako negujete lice i kosu na moru i koju kozmetiku koristite,

3. Javno share/ujete ovaj post na facebook/u

Igra traje do petka 28.06. kada ćemo saznati ko dobija poklončić pomoću random.org . Srećno! :)

4 komentara

  1. Super im je ova kolekcija, dvobojni bronzer mi se najviše sviđa :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I jeste dobar, jedino je šteta što su izbacili samo jednu nijansu.

      Izbriši
  2. Ajme, pa ja nisam znala da oni imaju polovicu ovog u svojoj kolekciji, vrijeme je da obnovim zalihe :D
    Obožavam bronzere, obožavam - imam ovaj u kuglicama, meni je divan! Nisam znala da imaju ovaj gel niti ovaj kompaktni :D
    Odličan post i svaka čast na darivanju :D

    OdgovoriIzbriši