Aura Shine Excess & Posvećenje proleću look

Znate kako se obično dobre stvari dese slučajno? Tako sam ja otkrila Marinu. Jedno veče, naletela sam na njen blog i tekst Omiljeni makeup magovi (ili kako promeniti svet šminkom). Sećam se da sam, upijajući rečenice, ostala pod utiskom nečeg novog, interesantnog i drugačijeg. Kasnije smo se upoznale i poželele da zajedno divanimo i isprobavamo makeup look/ove. I tako je jednog dana, namera da testiramo nove Aura ruževe, prerasla u inspirativno i super zabavno popodne, u Studiju 29.


Od pet nijansi iz nove Shine Excess linije, koje su mi od strane proizvođača ljubazno poslate na recenziranje, pažnju nam je privukao #760 Gothic Violet, ujedno i zvezda ovog look/a. U pitanju je čarobna ljubičasta boja, možda najlepša u kolekciji. Nažalost, previše je kremaste formulacije, te se ne može pohvaliti postojanošću, što je prava šteta. I uz nekoliko slojeva i popravki, bez jela i pića tokom snimanja, ruž je brzo i vidljivo nestajao sa usana.


Sve nijanse su dobro pigmentovane, ali i pored obećanja u nazivu, nemaju sve vlažan i sjajan finiš, kao #760. Tako, #763 Pink Cadillac i #765 Why Not? pošto se osuše, izgledaju više semi mat, što se meni lično dopada, a čini mi se i da su postojanije.


Shine Excess ruževi su prijatni za nošenje, lagani i hidratantni. Ipak, ukoliko želite da se počastite nekom od ukupno dvadeset nijansi, preporučujem da to bude svetlija i manje zahtevna boja. Po ceni od 499 rsd, eksperimentisanje sa onim koji vam zapadne za oko bi moglo da se isplati.

Na slici iznad, vidi se kako Gothic Violet izgleda na mojim usnama, pri dnevnom svetlu, a Marina je inspirisana bojom ovog ruža i prolećem, kreirala posebno zanimljiv look :D.

 
Pozivam vas da uživate u full tutorijalu i uobičajeno sjajnim fotkama Igora Prusca, na blogu Evenflow Make up. Svaki komentar je dobrodošao :).


Prvu i poslednje fotografije u ovom postu potpisuje Igor Prusac.

14 komentara

  1. Jako lijepo!! Super lookovi, a slike su krasne!! :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Đurđice, hvala :).
      Drago mi je da ti se dopada.

      Izbriši
  2. Jako lepo i mnogo ti dobro stoji kombinacija uz ten i kosu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. super je :) odlicno:) marina ondrik

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam nila jako srećna kad sam pronašla njen blog jer je bilo očigledno da se razlikuje od drugih. Njeni postovi oduševljavaju!

    OdgovoriIzbriši
  5. Aleksandra Stanković4. travnja 2015. u 12:44

    Zaista predivna nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Marinin blog sam otkrila kad je ona moj. Videla kako ona pristupa radu,od tad je ona za mene umetnica. Ona je kreativna,drugacija od svih zaista i potkovana odlicnim znanjem. Dopada mi se kako je ovaj look odradila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj ruz izgleda tako lijepe nijanse u ambalazi,ali je presvijetal na usnama :/. Al navijam za boju kose <3

    OdgovoriIzbriši
  8. U moru blogova o kozmetici koji su preplavili internet, svi u principu rade isto : recenzije proizvoda ili šminka ,nekolko sličica, par reči i kraj. Da me neko pita posle 5min na kom sam blogu bila, nemam pojma! Tvoj blog se izdvaja, jer je u prvom redu drugačiji. Dobro osmišljene kompozicije na slikama, opširni i detaljni tekstovi, raznorazne teme, šarenolik izbor proizvoda o kojima pišeš... doprinose da mu se često vraćam i tekstove čitam po nekoliko puta. Samo tako nastavi! _-*

    OdgovoriIzbriši
  9. Prelepa nijansa! Trenutno sam luda za ljubičastim ruževima.
    Fb: Desanka Savic

    OdgovoriIzbriši
  10. Hrabar look za proljetne dane
    Fb: Dzenana Memisevic-Basic

    OdgovoriIzbriši
  11. Boja kose je extra <3
    Fb: Danijela Bekcic

    OdgovoriIzbriši
  12. Mila Peric
    Divne slike :) Odavno zelim dobar ljubicasti ruz,tako da cu probati ovaj Aurin,nadam se da ce mi se dopasti.Malo me brine sto kazes da se brzo skida.

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga Jelena, krasna si! Ovakav makeup baš nekako pristaje tvojim crtama lica <3 Oduševljena sam, ali to nije ništa novo kod tebe ;)

    OdgovoriIzbriši