Hello Summer Giveaway

Prethodnih dana, donela sam nekoliko važnih odluka, a jedna od njih je da se uvek držim harmonične misli kako nigde ne kasnim. Čak i kada zapravo kasnim. Te tako ne kasnim ni sa ovim postom i nagrađivanjem, mada je planiran za početak leta umesto jula, a leto je već uveliko tu :). 


Ideja o nagrađivanju čitalaca, na ovom blogu i dalje opstaje sa puno elana. Ovog puta pripremila sam paketić koji čine Vichy, La Roche-Posay i Gerovital proizvodi, i to:

Vichy Ideal Soleil Bronze SPF 30 hidratantni sprej u novoj ambalaži. Pruža visoku UVA/UVB zaštitu osetljive kože uz preplanuli ten. Nova i kako vele inovativna ambalaža omogućava lako i jednostavno korišćenje.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ balzam obogaćen termalnom vodom. Koži vraća lipide, trenutno umiruje i deluje protiv iritacija i svraba. Pomaže kod izrazito suve kože beba, dece i odraslih, a pogodan je i kod osetljive, iritirane kože i kože sklone alergijama i atopiji.

Gerovital H3 Derma+ krema za omekšavanje i hidrataciju kože lica. Namenjena je osetljivoj i suvoj koži. Formula se bazira na peptidima, trigliceridima i ceramidima koji sprečavaju i ublažavaju simptome dermatitisa poput peckanja, svraba i crvenila, omekšavaju i hidriraju suvu kožu i poboljšavaju elastičnost i udoban osećaj. Inače, Derma+ liniju čine proizvodi namenjeni posebnim potrebama kože i kose, kreirani prema farmaceutskim konceptima i u saradnji sa dermatolozima, a dostupni su samo u apotekama.


U koji brend imate najviše poverenja kada su u pitanju preparati za zaštitu od sunca?

- Odgovorom na ovo pitanje, automatski učestvujete u izvlačenju koje ću obaviti u subotu, 11. jula.

- Ne zaboravite da se potpišete (imenom i prezimenom ili pseudonimom).

- Ovim nagrađivanjem želim da vas motivišem i da mi se priključite na Instagramu. Ukoliko imate instagram nalog, pronaći ćete me na profilu Jelenagram. U tom slučaju, u komentaru ovog posta ostavite i ime svog profila.


Ime pobednika biće naknadno ubačeno u post u nedelju, 12. jula.

___________________________________________________________________________

12. jun 2015. godine

Pre isteka dana, želim prvo da se zahvalim svim učesnicima nagrađivanja.

Ovog puta, dobitnica paketa je Bojana Medić (koju molim da mi u narednih 24h podatke za slanje dostavi na mail:mojneseser@gmail.com).

99 komentara

  1. Jako malo pažnje sam u prošlosti posvećivala SPF-u tako da još uvek nisam našla nešto što mi 100% odgovara jer ih nisam mnogo ni probala. Pogotovo zbog trenutne situacije sa licem pazim da stavljam proverene stvari jer u suprotnom se pretvorim u jednu veliku bubuljicu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nekako najviše povjerenja imam u ljekarničke proizvode, tipa Vichy, Eucerin, La Roche Posay...
    Ali vjerujem i dobroj staroj Nivei :-)
    Đurđica Maslak
    Instagram nemam, ali redovito odem poškicati tvoje fotke :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Najvise koristim proizvode Nivea ili Vichy sa visokim zastitnim faktorom. Najvise mi odgovara medicinska kozmetika,buduci da imam osetljivu kozu. Uzivam u tvojim fotografijama na instagramu,a moj nalog je Sneguljica7 :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Do sada sam koristila Carroten za telo i Niveu Sun Protect & Bronze za lice. Svetle sam puti i uz bežanje pod suncobran ili u hladovinu sa ovom kombinacijom proizvoda sam uspevala da prođem bez opekotina.
    Moje instagramsko ime je Belgraddofska. :)
    Sviđa mi se ideja o harmoničnim mislima, uzgred budi rečeno. :)
    Slavka

    OdgovoriIzbriši
  5. За заштиту од сунца највише користим Нивеу. Инстаграм налог немам, али радо гледам твоје фотографије, дивне су :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nivea svakako! :)

    Moj nalog na instagramu je
    medicbojana

    Medic Bojana :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ove godine za telo je to La Roshe Posay,a za lice Avenova sa zastitnim faktorom :)
    Nikolić Marija
    @maranikolic

    OdgovoriIzbriši
  8. Vichy sa zastitnim faktorom. Biljana Dubičanin

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja definitivno najvise poverenja imam u Vichy i LRP. Ranijih godina sam koristila druge kreme, ali sam i pored toga imala alergiju na sunce i tamne fleke na licu koje sam takodje uspesno izlecila uz pomoc Vichy-ja :)
    Suzana Petrovic

    OdgovoriIzbriši
  10. Najvise mi prija Carroten, ali i Top Ten kozmetika. Imaju raznovrsan asortiman sto se tice preparata za suncanje, lepo neguju i stite, a i pristupacni su. Meni dosta. :D Jelena Matovic
    Pratim te na:
    FB-u: Jelena Matovic
    Instagramu: dandeliona.j
    m.jelena18@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Najvise poverenja sto se tice preparata za suncanje imam u Lancaster, a moje instagram ime je andjelamir.Andjela

    OdgovoriIzbriši
  12. Veoma bitna tema ovih dana. Koristim Vichy, Niveu, La Roche Posay, visok zastitni faktor.
    Jelena Momčilović

    OdgovoriIzbriši
  13. Najčešće koristim Eucerin preparate za zaštitu od sunca.
    Sanja Vuletić

    OdgovoriIzbriši
  14. Nekako mi je Nivea prva na listi :)
    Milica Milošević-Meseldžija
    Instagram nemam :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Pa u Avonove ali mi Vichy i Bioderma deluju kao dobri brendovi
    Tijana Ilic
    ig tijanailic19

    OdgovoriIzbriši
  16. Najčešće sam koristila Niveu sa faktorom 50. Kad sam bila mlađa, odlično mi je odgovarala, ali sam primetila da poslednjih godina mi previše zapušava pore.

    OdgovoriIzbriši
  17. Koristila Biodermu i Eucerin proteklih godina, rado bih probala i Vichy i LRP. Takodje, prizeljkujem da isprobam Korres za pod suncem.
    Divan pokloncic, inace.
    Pozdrav,
    Ana Novakovic

    OdgovoriIzbriši
  18. Koristila Biodermu i Eucerin proteklih godina, rado bih probala i Vichy i LRP. Takodje, prizeljkujem da isprobam Korres za pod suncem.
    Divan pokloncic, inace.
    Pozdrav,
    Ana Novakovic

    OdgovoriIzbriši
  19. Do sad mi se najbolje pokazao Seba Med losion za suncanje :)
    Pratimo se na instagramu, milicica93
    Milica R.

    OdgovoriIzbriši
  20. Sto se tice tela, nivea mi sasvim odgovara mada cu probati i nesto od vichy-a i eucerin-a... A za lice bioderma i la roche posay :)
    Na instagramu sam pod imenom lekpek_emina :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Ja sam ranije koristila Coco sun i Niveu, a od kako sam se porodila i dete i ja koristimo LRP.
    Milena Petrovic
    Na instagramu te pratim odavno kao milenapetrovic85

    OdgovoriIzbriši
  22. Uvek sam koristila Nivea proizvode za zastitu od sunca a od prosle godine LRP. I prezadovoljna sam. Inace brzo crnim i tesko gorim, ali bez spf-a nikako ne idem na sunce

    Aleksandra Milosevic,
    Instagram> alex_milo

    OdgovoriIzbriši
  23. Najviše poverenja imam u Eucerin, Niveu i LRP.
    Desanka Savic
    IG: savicdaca

    OdgovoriIzbriši
  24. Eucerin i Nivea definitivno....Nivea odlicno stiti kozu mojoj deci a Eucerin u potpunosti odgovara mojoj kozi...Iskreno druge nisam ni probala....Aleksandra Pantelic

    OdgovoriIzbriši
  25. Nivea me nikad nije izneverila :) Aleksandra Milivojevic, a na Instagramu frajla_sashka ;)

    OdgovoriIzbriši
  26. Od prošlog leta najviše verujem brendu LA ROCHE-POSAY.

    Tijana Lazarević
    IG: tijana.lazarevic

    OdgovoriIzbriši
  27. Koristila sam Vichy i Niveu al sam juce eto koristila neku nasu marku i bila prezadovoljna. Ceo dan na suncu po prvi put ove godine i ni cerkica ni ja nismo ni pocrveneli. Apsolutno nema pravila i "brend" ne mora uvek da znaci da je najbolje(ali najskuplje svakako jeste)
    Fb Marina Suncica

    OdgovoriIzbriši
  28. To su La roche posay i bioderma. Koristila prošle godine a i ove planiram... zadovoljna sam, prijaju mojoj koži, ne prave haos, boja lepa ravnomerna.
    instagram - jelena.stanisavljevich
    Jelena Stanisavljević

    OdgovoriIzbriši
  29. Najvise koristim Niveu, mada ubacim poneki Carroten i Top Ten proizvod.
    ;)

    OdgovoriIzbriši
  30. Nivea mi je uglavnom sada uvek pomagaal a koristila sam i Top Ten proizvode, nažalost ove nisam probala , pratim na Instagramu, a na FB Tijana Ilić

    OdgovoriIzbriši
  31. U nijedan posebno, kupim neki na koji naletim.Imam maslinast ten pa se mahom trudim da vreme provodim u hladovini jer dok drugi mogu da izgore ja upijam, lako dehidriram i padam u nesvest. :)
    Instagram: @lenna_mills

    OdgovoriIzbriši
  32. Najviše poverenja imam u Niveu.

    OdgovoriIzbriši
  33. Najvise verujem Nivei jer sam oduvek koristila njihove preparate za suncanje a secam se da me je kao malu i mama mazala sa Niveinim mlekom sa zastitnim faktorom 50. :) Ove skuplje varijante nisam probala mada verujem da su, u prvom redu Vichy,Darphin i slicni brendovi, i vise nego pouzdani u zastiti od sunca.
    Ana Pavlovic, instagram huanabanana

    OdgovoriIzbriši
  34. Što se tiče preparata za zaštitu lica to je Sun Dance-ov Matirajući fluid SPF 30, a za zaštitu tela koristim neki od proizvoda Top Tena (ulje ili losion).

    JelenaG

    OdgovoriIzbriši
  35. S obzirom da imam blazu alergiju na sunce, preparati koje koristim za telo i lice, moraju sadrzati i tu bitnu stavku. Prosle godine sam koristila proizvode nemacke farmaceutske kuce - Ladival i moram reci da sam jako zadovoljna. Odgovra kozi sklonoj alergijama, aknama, masnoj kozi... Za lice koristim La Roche Posay Anthelios AC Fluide Extreme Mat SPF 30, odlican je zaista. Instagram: @inavasic. Happy summer vacation :)

    OdgovoriIzbriši
  36. Iskreno, ne znam. Kako uopšte biti siguran u pouzdanost tvrdnji proizvođača? Da li se treba namazati kao bilo kojom kremom da bi dobili tu zaštitu ili se moramo bukvalno kiseliti u njima? To samo oni znaju... Ali kada kupujem kreme za zaštitu od sunca, kao i kod bilo kog drugog preparata koji nanosim na telo, gledam sastojke. To je odlučujući faktor. Prošle godine sam koristila SunDance Med ultrasensitive spf 30 u spreju i odlično se pokazao, nisam ni jednom izgorela. Ove godine koristim isto njihov sprej, ali ovaj put spf 50. Jeste da je razlika u zaštiti samo 1% ali mislim da i taj procenat znači kada je u pitanju zdravlje. Tako da eto, gledam da nije neki nepoznati proizvođač i da ima dobre sastojke.

    OdgovoriIzbriši
  37. Uh baš mi je potrebno ovo!
    Generalno imam poverenje u više brendova Vichy, Eucerin, Nivea, Top Ten i tako dalje! Samo neka ima mazalica
    Natasa Glisic

    OdgovoriIzbriši
  38. Godinama koristim Carroten i prezadovoljna sam! Mislim da su to proizvodi koji imaju odlican odnos cena/kvalitet i ulivaju mi poverenje zbog visegodisnjeg koriscenja.
    FB Mikica Vladimir Pavlovic

    OdgovoriIzbriši
  39. Za zastitu lica do sada sam koristila avene za kozu sklonu aknama, sada planiram da probam eucerin. A za telo bilo koju za visokim spf.
    Ig: vesnaunb

    OdgovoriIzbriši
  40. Zbog osetljive koze koristim medicinsku kozmetiku. Ranije LRP a ove godine moj izbor je Eucerin :)

    OdgovoriIzbriši
  41. Najvise poverenja imam upravo u Vichy proizvode.
    FB: Jelena Sofranic
    Instagram: fresh___vibes

    OdgovoriIzbriši
  42. U mojoj cjelokupnoj njezi najzastupljeniji su Vichy proizvodi, a odmah za njima je Eucerin. Tako ce biti i ovoga ljeta, i sa proizvodima za zastitu od sunca.

    OdgovoriIzbriši
  43. Aleksandra Simić6. srpnja 2015. u 11:44

    Najviše poverenja imam u medicinsku kozmetiku tipa Vichy, Eucerin, LRP, ali takođe i pojedini drogerijski brendovi su se pokazali kao sasvim okej zaštita od negativnih efekata sunca :)
    Aleksandra Simić

    OdgovoriIzbriši
  44. 1. EUCERIN...koristila prosle godine...i odlicna je! :)
    2. NIVEA...koristila od detInjstva...i VRHUNSKOG JE KVALITETA! :)
    3. BIODERMA..ali nju sam tek otkrila...i nije se bas nesto pokazala. :(
    Fb
    Katarina Mijatovic
    Nemam Instagram :(

    OdgovoriIzbriši
  45. Najvise imam poverenja u medicinsku kozmetiku mada sam za ovo leto pripremila Avon kreme za suncanje zbog ogranicenog budzeta...pozz
    Instagram: jelena_radovic
    Jelena Radovic

    OdgovoriIzbriši
  46. La Roche Posay je brend koji me je štitio prošle godine, i jako se dobro pokazao, mada verujem i staroj dobro i često isprobanoj Nivea :D

    OdgovoriIzbriši
  47. Najvise poverenja imam u Eucerin. Njega koristim i za svoju devojcicu.
    Ana Stanojevic

    OdgovoriIzbriši
  48. Odlicno mi se pokazala Deborah od pre par godina medjutim vrlo je tesko nalazim kod nas, tačnije nikako, pa cu morati naci neko drugo sredstvo :)
    Instagram: tacicafacica

    OdgovoriIzbriši
  49. Najvise poverenja imam u La Roche Posay jer je jedini spasio moj nos da ne pocrveni kao Rudolfu! :)
    Od tad ga koristim, ne samo za zastitu od sunca. Preporucujem svima, mozda se cena nekad cini malo visa, ali isplati se!

    PS: Pratite online apoteku Srbotrade, cesto imaju akcije, ja sam pre par dana uzela LRP gel za umivanje od 200ml - 2 komada za 1070 din :)


    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marija Stojisavljevic
      insta: frau_silovicka_
      stojisavljevicm@live.com

      Izbriši
  50. Najvise koristim Niveu
    Angela Kis

    OdgovoriIzbriši
  51. Nisam koristila ni jedan od ova tri preparata za zastitu od sunca! Od navedenih brendova koristila sam Vichy kozmetiku za lice i bila sam prezadovoljna tako da verujem da su i svi ostali, kao i preparati za zastitu od sunca jako dobri! Ja svoj glas dajem Vichy spreju :) A trenutno koristim Balea kremu sa zastitnim faktorom i losion za posle suncanja i jako sam zadovoljna cenom, koja je i vise nego povoljna kao i rezultatima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pratima vas preko fb profila Danijela Bekcic :) pozdrav :)

      Izbriši
  52. La roche posay definitivno je, po mom misljenju, za to najbolji 😄
    Nevena Denic, instagram: @nevenadenic
    mejl: dnevena01@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  53. Najvise imam poverenja u Niveu, jer je najduze koristim, ali takodje i Eucerin Vichy...Divna nagrada, hvala na prilici! :)

    Pozdrav

    Vanja Stevanovic Masalin

    OdgovoriIzbriši
  54. Do sad sam koristila Garnier i Balea i vrlo sam zadovoljna sa oba brenda, nisu me izneverili.

    Milena Kovacevic

    OdgovoriIzbriši
  55. Za telo sam najcesce koristila Niveine proizvode, a za lice prosle godine Biodermu i bila je ok.
    Ivana Mitić

    OdgovoriIzbriši
  56. Moja koza je suva i veoma osetljiva pa se tesko snalazim,prosle godine N1 je bio Vichy..
    Kod mene sunce izaziva crvenilo bila pod zastitom ili ne :(
    Moj inst profil BILJANA_CURIC
    :)

    OdgovoriIzbriši
  57. Blijede sam puti i apsolutno uvijek stavnjam kremu sa SFP-om, ali ni sama ne znam kojoj sam najzadovoljnija....nekako u zadnjih par godina uvijek uzmem drugu da vidim kakve su... ne znam da sam se ikada razočarala ili izgorila na moru ( trenutno imam Vichy )

    OdgovoriIzbriši
  58. Vichy me nikada nije razočarao :)

    OdgovoriIzbriši
  59. Saljicev pronasol je jedini koji me stiti od alergije i crvenila.. jako sam zadovoljna..
    rado bih probala Vichy..
    Kristina Trifunovic
    kristin12a na instagramu...
    Veliki pozdrav!!

    OdgovoriIzbriši
  60. Najviše pažnje pridajem Eucerinu, i smatram da on pruža dovoljnu zaštitu, ali mislim da bi mi značilo da probam i Vichy! *.*
    Nina Savić

    OdgovoriIzbriši
  61. Ja verujem samo Šaljićevom Pronasolu... Iskreno jedino za njega znam da je prirodan a svi dobro znamo da hemija i sunce ne idu zajedno i mogu da stvore veliki problem.

    OdgovoriIzbriši
  62. Uglavnom koristim Vichy,mada prvi put ove god.sam uzela Roc i bas sam zadovoljna.
    ljiljaa@hotmail.rs

    OdgovoriIzbriši
  63. Vichy,LRP,Eucerin - i za negu i za zaštitu od sunca :).
    Instagram nemam,ali redovno gledam fotografije na blogovima koje pratim :).
    Vesna Matić

    OdgovoriIzbriši
  64. Godinama sam najvise verovala Coco Sun proizvodima a kako njih vise nema nisam okrenuta samo jednom brendu. Jedino sto najvise verujem u kolekcije za decu.
    Ana Stancev
    anin_avon_kutak

    OdgovoriIzbriši
  65. Nivea proizvode sam koristila od detinjstva i nekako sam im najvise verovala.Medjutim, Vichy i Eucerin mi privlace paznju u poslednje vreme i sigurno cu probati neke od proizvoda <3
    Jelena Veselinovic
    @jelenin_kutak

    OdgovoriIzbriši
  66. Godinama vec ne menjam proizvodfe za negu i zastitu u letnjem periodu
    odlicno se pokazala kozmetika Multiactiv
    i losion i ulje za suncanje i losion posle suncanja i obavezna dnevna krema sa zastitinim faktorom 30

    instagram.com/radoslavagrujic/
    Radoslava Grujic

    OdgovoriIzbriši
  67. Još uvek nisam našla odgovarajući proizvod za zaštitu od sunca. Koža mi je jako osetljiva. Imam pege,bela sam i sklona crbenilu.
    Pratim te preko FB profila: Mina Kovar :)

    OdgovoriIzbriši
  68. Eucerin i nivea :) Meni i deci odgovaraju :) FB:Tatjana Djuricic-Obodjan

    OdgovoriIzbriši
  69. Do sad sam koristila Carroten i Niveu i zadovoljna sam ali verujem da i Vichy i LRP odlicno vrse posao ;)
    Anita Stosic
    instagram nitca1

    OdgovoriIzbriši
  70. Jovana Dobrijevic7. srpnja 2015. u 15:11

    Najvise poverenja imam u Eveline :)
    Jovana Dobrijevic

    OdgovoriIzbriši
  71. Najvise poverenja imam u SUNDANCE DM-ovu kolekciju. Nemam para za skuplje proizvode, a bela sam kao sir i treba mi 50 faktor jak, a sa njihovim proizvodima ne gorim :)
    Neda

    OdgovoriIzbriši
  72. Od posebno letnjih proizvoda koristim samo kremu za sunčanje - za sad :) - i najviše verujem Top Ten Olive Oil kremi, lepo se razmazuje, vodootporna je i ne gorim!

    D.

    OdgovoriIzbriši
  73. Trenutno najviše poverenja imam u La Roshe Posay i Afrodita mleka za sunčanje. La Roshe Posay trenutno koristim za lice, a Afrodita za telo i fenomenalni su.
    Na instagramu tepratim kao dackica.

    OdgovoriIzbriši
  74. Nivea i Eucerin, Niveu sinonim za zastitu od malih nogu.A Eucerin jer je odlican pogotovo za decu.

    OdgovoriIzbriši
  75. Jovana Veljkov
    Moram da priznam da najvise poverenja imam u Vichy. Zasto? Ne znam :) Jedini brend koji me do sad nije razocarao.
    IG: jovanaveljkov

    OdgovoriIzbriši
  76. koristim ili vichy ili avene, u te dve imam najvise poverenja. Jelena Škoro

    OdgovoriIzbriši
  77. Koristim Niveu i Vichy.
    Mina Milutinovic

    OdgovoriIzbriši
  78. Najvise poverenja imam u Vichy kada su u pitanju proizvodi namenjeni zastiti koze od sunca.

    Katarina Todorovic, Instagram: mck_queen :)

    OdgovoriIzbriši
  79. Najvise poverenja imam u Eucerin,Nivea i LRP. Probala bih i druge :-)
    FB Tanja Petrovic

    OdgovoriIzbriši
  80. Poverenje poklanjam Eucerinu, LRP, Vichy preparatima. Od prošlog leta toj listi sam dodala proizvod brenda Heliocare toniranu kremu spf 50, preporučujem je svima.Nameravam da probam ostale proizvode u toj liniji.
    Instagram:lidolinalija

    OdgovoriIzbriši
  81. Aleksandra Stanković11. srpnja 2015. u 18:17

    Moje poverenje je zadobila Nivea. Inace koristim njihovu kozmetiku, pa eto rekoh, hajde i njihove mazalice za suncanje cu kupiti. Student sam pa i ne kupujem LRP,Eucerin,Vichy i slicne proizvode u tom rangu ali mislim da tu nema mnogo filozofije i da nema razlike izmedju Niveinog faktor 50+ i njihovog faktora 50. Mada, volela bih svakako da ih probam jer imam osetljivu kozu koja lako gori na suncu pa moram svaki cas da se mackam. I da, na lice stavljam istu kremu za suncanje kao i na telo. Znam da to to bas i nije dobra solucija. Kako god, moj odgovor je Nivea, druge nisam ni probala.

    Pozdrav, Aleksandra Stanković

    OdgovoriIzbriši
  82. Marijana Šimić11. srpnja 2015. u 18:33

    Znači tu ubrajam Avene ,,Eucerin,Vichy, Nivea ,,Copertone, LRP..Proizvode od ovih brendova, koji bude na akciji kad mi zatreba zaštitni losion ili krema ,,njega kupujem :D A tako se mora ,,spajam ugodno s korisnim :) Na Instagram te pratim kao@marijanavp ,Facebook .Marijana Simic

    OdgovoriIzbriši
  83. Najvise poverenja imam u Eucerin sun fludi 50+ kada je zastita lica u pitanju. A takodje koristim i niveu i carroten...
    Bojana Stanimirovic, instagram: bojana_st

    OdgovoriIzbriši
  84. Definitivno i za decu i odrasle La Roche posay :)

    Pozdrav
    Milica Dašić, na instagramu milicadasic

    OdgovoriIzbriši
  85. Vichy
    Jasmina Draskovic Zdravkovic

    OdgovoriIzbriši
  86. Koristim Vichy ili Nivea proizvode sa visokim SPF. :) Dragana Milojevic (Instagram: Green_eyes111)

    OdgovoriIzbriši
  87. Trenutno koristim LRP Anthelios 50+ baršunasti losion i zadovoljna sam :)

    Martina Berač

    OdgovoriIzbriši
  88. Nivea mi je nekako proverena :)
    Minja Žilić

    OdgovoriIzbriši
  89. Collistar i Vichy,i neizostavna Nivea sa shimerom!
    Lep pozz
    Sanda Okulic

    OdgovoriIzbriši